ŞANLIURFA / HİLVAN - Hilvan Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

HİLVAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Okulumuz 2011 tarihinde imam hatip lisesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Kız öğrencilerimizin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ayrılmasından  ve taşınmasından sonra Yatılı Bölge İlkokulu binasına taşınan lisemiz, gittikçe artan öğretmen ve öğrenci sayısıyla Hilvan ilçemizde önemli bir boşluğu doldurarak, eğitim kalitesinde her geçen gün daha da iyiye gitmektedir.

Okulumuzun bütün  derslikleri akıllı tahtalarla donatılmış , sinema salonu(çok amaçlı salon) , kütüphane,yemekhane,kantin, pansiyon ve diğer birimleri de teknolojil imkanlarla donatılarak çok kısa bir zamanda eksiklikler giderilip kullanıma hazır hale getirilmiştir.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuzda tamamen anadolu imam hatip lisesi müfredatı uygulanmaya başlamıştır.

Kurulduğu yıldan bu güne öğretmen kadrosu sürekli  büyümüş ve öğrenci sayıları yıldan yıla artmıştır.

Yayın: 06.05.2020 - Güncelleme: 06.05.2020 13:13 - Görüntülenme: 350